Juwelier in Antwerpen Gespecialiseerd in de Verkoop van Gouden En Diamanten Juwelen

We zijn een juwelierszaak met 25 jaar expertise, gespecialiseerd in de verkoop van diamanten juwelen en gouden juwelen. Als het onze diamanten juwelen betreft, spreken we over een standaardkwaliteit van VS-G, en onze gouden en diamanten juwelen zijn allemaal gemaakt uit goud van 18K.

 

 Zoekt u een juweel voor uzelf, uw geliefde of iemand anders die dierbaar voor u is? Wenst u juwelen te kopen bij een juwelier in Antwerpen met een uitzonderlijk grote selectie moderne gouden juwelen, en dat aan uiterst competitieve prijzen? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Antwerp Or!  Als u een speciaal verjaardagscadeau of de perfecte trouwring voor uw partner wil kopen, maar ook diamanten oorbellen, hangertjes, halskettingen, armbanden of ringen van uw eigen ontwerp, zult u vinden wat u zoekt aan geweldige prijzen bij juwelier Antwerp Or. We zijn ervaren deskundigen in ons vakgebied, en we zijn toegewijd in het leveren van uitstekende klantenservice.  

 

Diamanten Juwelen Kopen

Indien u interesse hebt in het kopen van hoogwaardige diamanten juwelen, en dat te doen met garantie van klantentevredenheid en fantastische prijzen, is onze showroom ideaal voor u. Het is een topprioriteit voor ons om een heel grote diversiteit aan diamanten juwelen in voorraad te hebben. Veel van onze klanten zijn verbaasd van hoe groot ons selectie is! Al onze diamanten juwelen zijn gemaakt uit goud van 18 Karaat. Bovendien is het ook waard om te benoemen dat de gemiddelde kwaliteit van onze gezette stenen VS-G is. Dit komt omdat we de hoogste kwaliteitsnormen hebben. De zetting die onze juwelen genieten, is ook van de hoogste kwaliteit.

Indien u zin hebt om uw creativiteit te gebruiken en uw eigen diamanten ring te creëren, kunt u ons unieke programma gebruiken om zelf uw eigen ring te ontwerpen. U kunt een korte uitleg krijgen over onze applicatie die werkt via browser en die ook zelf uitproberen door hier te klikken.

We kijken er naar uit om u te helpen met het vinden van uw diamanten juweel. We beantwoorden ook met plezier alle vragen die u zou kunnen hebben over diamanten.

 

Fotovoorbeelden van Diamanten Juwelen die u Kunt Kopen bij ons

DSC01175 diamanten ring van 18k wit goud 01 feb 2016 rose gold diamond ring 01
DSC01143 DSC01140 DSC01136
18k-gold-diamond-earrings-3-15 diamanten oorbellen van 18k wit goud 11 feb 2016 butterfly diamond earrings
22dc-18k-gold-diamond-pendant-01050-2-300x261 22dc-18k-gold-diamond-pendant-01097-300x309 22dc-18k-gold-diamond-pendant-01052
 

Videovoorbeelden van Onze Diamanten Juwelen

Gouden Juwelen Kopen

Onze gouden juwelen en gouden juwelen met edelstenen zijn allemaal gemaakt uit goud van 18 Karaat. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en genieten van de fijnste afwerking.  Goede relaties met ons cliënteel bouwen is een topprioriteit voor ons. Daarom dat veel van onze klanten ook terugkerende klanten worden. Met een breed assortiment aan moderne fijne sieraden, verkrijgbaar aan uitzonderlijke prijzen, helpen we u graag met het advies en de begeleiding die u nodig hebt om de beste keuze te maken bij de aankoop van uw gouden  juweel.

 

 

Banner
Banner

Onze winkel kunt u vinden aan de hoek van de Vestingstraat en de Pelikaanstraat in het centrum van Antwerpen. Het is een groot pand met meerdere grote vitrines.

 

Onze Online Webshop Bezoeken

 

Onze webshop heeft maar een fractie van de artikels die u in ons winkel kan vinden!

Klik op de volgende link indien u zin hebt om die te bezoeken: https://www.antwerpor.com

 

Of klik op deze links om direct juwelen die u bij ons kunt kopen te bekijken op onze site: diamanten ringen kopen, diamanten oorbellen kopen, diamanten armbanden kopen, diamanten hangertjes kopen en diamanten kettingen kopen.